top of page

Bijna jarig 🎉


Volgende week bestaat Inside Out Coaching met visie 1 jaar. Goed om eens terug te blikken op het afgelopen jaar… en pfff wat is het anders gelopen dan gedacht! Maar zeker niet minder. Ik ben dankbaar voor waar ik nu sta met Inside Out Coaching met visie! Corona heeft de coaching voor een deel stil gelegd, maar ook ruimte gegeven om na te denken over de toekomst, nieuwe plannen te maken en de visie voor het bedrijf scherp te houden. Vol energie ga ik het 2e jaar in!

Zo’n moment van bezinning doet een mens goed. Even dicht bij jezelf zijn en jezelf afvragen of je nog op koers loopt. Heb jij zelf de regie nog in handen of ben je die onderweg kwijtgeraakt?

Er kan zo hard aan jou getrokken worden, dat je jezelf voorbij loopt...geef jij gas bij om het bij te kunnen houden of trap je op de rem en blijf je dicht bij jezelf?

Als coach kan ik je helpen hier inzicht in te krijgen. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan eens op mijn website via onderstaande link en vraag een gratis intake gesprek aan.

www.insideoutcoachingmetvisie.com

#coaching #persoonlijkeontwikkeling #omdatjijhetwaardbent #mentalhealth #waardevolleven #gezondheid #bewustleven #leveninjebestemming #deanderinhaarkrachtzetten #eigenwaarde #jijbentuniek #leukleven #insideoutcoachingmetvisie

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

MOETEN

bottom of page