top of page

Conflict vermijden lost niets op!


Conflictvermijding stopt gevoel en emoties weg, lost niets op en vergroot de kans op overbelasting of burn-out.

De makkelijkste weg is niet altijd de beste.

Het conflict vermijden lijkt de makkelijkste weg om een conflict te voorkomen. Echter het conflict en jouw gevoel krijgen geen ruimte terwijl ze er wel zijn.

Wanneer je een conflict vermijdt zijn jouw grenzen niet duidelijk en worden ze makkelijk overschreden. Jij past je aan, waardoor jij jezelf verliest.

Aan de oppervlakte lijkt er niets aan de hand, maar onderhuids broeit het verder en wordt het probleem groter. In de keuzes die je maakt om het conflict te vermijden raak je verder van jezelf af. Hierdoor ga je aan jezelf en je gevoel voorbij en weet je uiteindelijk niet meer wat jij belangrijk vindt. Je zelfvertrouwen en eigenwaarde lopen gevaar. Overbelasting of burn-out liggen op de loer.

Blijf bij jezelf en maak bespreekbaar.

Door conflicten bespreekbaar te maken en feedback te geven creëer je ruimte om naar een oplossing te zoeken en geef je jouw grenzen aan. Je neemt je plek in en blijft dichter bij jezelf en jouw gevoel. Jij mag zijn wie je bent en je geeft waarde aan jezelf.

Wil jij leren dichter bij jezelf te blijven en handvatten krijgen om conflictsituaties aan te gaan in plaats van ze te vermijden?

Kijk eens op mijn website via onderstaande link en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan:

www.insideoutcoachingmetvisie.com

#coaching #persoonlijkeontwikkeling #conflictvermijding #omdatjijhetwaardbent #mentalhealth #waardevolleven #gezondheid #bewustleven #leveninjebestemming #deanderinhaarkrachtzetten #eigenwaarde #jijbentuniek #leukleven #insideoutcoachingmetvisie15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

MOETEN

bottom of page