top of page

Jij mag er zijn!

18-9-2010: vandaag tien jaar geleden moest ik veel te vroeg afscheid nemen van mijn moeder. Een dag met een donker randje. Vandaag wil ik haar eren voor wie ze was: Lief, intelligent en altijd zorgend voor een ander.

Zelf zag ze haar kwaliteiten niet echt. Zij was bescheiden en waardeerde zichzelf niet zo. Het gras bij een ander was vaak groener...


In mijn coachpraktijk kom ik ook regelmatig vrouwen tegen die zichzelf niet waarderen om wie ze zijn maar oordelen over zichzelf vanwege prestatie, uiterlijke of materialistische kenmerken die niet goed zijn of ontbreken. Veel van deze vrouwen zitten gevangen in denkpatronen en leugens over zichzelf.

Maar hé, dat is niet zoals het leven bedoeld is.


Prestatie, uiterlijk of materialisme zegt NIETS over jou. En het gras mag bij de buren groener zijn, maar ook dat zegt niets over de buren.


Durf jezelf in de spiegel te kijken en te waarderen voor wie je bent. Wees vergevingsgezind en genadig naar jezelf. Hou van jezelf zoals je bent, WANT JIJ MAG ER ZIJN!!
Op het moment dat je dat kan doen, zal je opbloeien en stralen, zoals het bedoeld is. Je zult ook merken dat je dan ook anders naar anderen gaat kijken, zonder oordeel. Wat een bevrijding!


Mijn moeder had helaas niet meer de tijd hiermee aan de slag te gaan. Jij hebt die tijd wel. PAK DIE KANS, werk aan jezelf en floreer!


Kijk eens op mijn website via onderstaande link:

www.insideoutcoachingmetvisie.com


#coaching #persoonlijkeontwikkeling #omdatjijhetwaardbent #mentalhealth #waardevolleven #gezondheid #bewustleven #leveninjebestemming #deanderinhaarkrachtzetten #eigenwaarde #jijbentuniek #leukleven #insideoutcoachingmetvisie


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

MOETEN

bottom of page