Recensies

Imke (35+)

Yolanda is een fijne coach en ik voelde mij snel bij haar op mijn gemak. Ze kan goed luisteren, maar wat ik vooral haar sterke kant vind, is dat ze precies de vragen weet te stellen die je jezelf nog niet hebt gesteld en die je ogen openen om anders naar de situatie te kijken. Vragen die je raken en die de sleutel zijn naar de verandering waar je naar op zoek bent.
Yolanda brengt de sleutel als een vraag, waardoor je als het ware zelf tot de conclusie komt dat je dingen anders wilt doen.
Ik kan nu veel meer ontspannen met mijn situatie omgaan.

Ine (60+)

De gesprekken met Yolanda hebben mij inzicht gegeven en zijn verhelderend geweest met betrekking tot mijn eigen functioneren; in wat ik zeg en doe.

De begeleiding heb ik als heel positief ervaren. Yolanda is rustig, luistert goed en stelt de juiste vragen.

Carlijn (20+)

Fijn om met Yolanda in gesprek te zijn. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd, waardoor ik makkelijk mijn verhaal kon doen.

Yolanda is een rustige en oprechte coach.

Petra (50+)

De manier van coaching van Yolanda heeft mij aan het denken gezet. Zij liep het pad met mij mee en daagde mij uit. Hierdoor kreeg ik steeds meer inzicht in mijn eigen handelen.

Yolanda is een rustige, warme en liefdevolle coach, met veel respect voor de ander. Zij stelt doortastende vragen.

Evelien (30+)

Gesprekken met Yolanda hebben mij inzicht en bewustwording gebracht, waardoor ik instaat was om weer verder te gaan. Door de scherpe vragen die gesteld werden kwamen we tot de essentie van waar het om ging.

Yolanda is liefdevol, geeft vertrouwen en is onbevooroordeel.