top of page

Recensies

Eva (38 jaar)

Ik heb veel aan de gesprekken met Yolanda gehad! Gelijk bij de eerste afspraak een vraag die de kern van “het probleem” blootlegde en van waaruit we steeds een stapje verder zijn gegaan. Stappen die niet makkelijk waren, een dal waar ik diep door moest. Niet mezelf weer voorbij rennen, maar tijd, aandacht en liefde geven aan mezelf. Mezelf leren zien en aanvaarden zoals God mij ziet. Dat geloofsaspect was voor mij een grote meerwaarde tijdens de gesprekken.
Er zijn heel wat tranen gevloeid, maar we hebben ook gelachen. Alles mocht er zijn en hoorde bij het proces.

Yolanda is een sterke, warme vrouw die echt aandacht voor je heeft en je ziet! Haar kracht en rust en begrip heb ik steeds weer

ervaren.

Mijn traject met Yolanda zit er bijna op, maar ik weet dat ik altijd weer bij haar terecht kan als dat

nodig mocht zijn. Echt een aanrader als je even iemand naast je nodig hebt om met je mee te lopen!

Lieve Yolanda, ik zie Go(u)d in jou! En heb gevoeld en ervaren dat jij dat ook in mij ziet!

Dank je wel voor alles!

Imke (35 jaar)

Yolanda is een fijne coach en ik voelde mij snel bij haar op mijn gemak. Ze kan goed luisteren, maar wat ik vooral haar sterke kant vind, is dat ze precies de vragen weet te stellen die je jezelf nog niet hebt gesteld en die je ogen openen om anders naar de situatie te kijken. Vragen die je raken en die de sleutel zijn naar de verandering waar je naar op zoek bent.
Yolanda brengt de sleutel als een vraag, waardoor je als het ware zelf tot de conclusie komt dat je dingen anders wilt doen.
Ik kan nu veel meer ontspannen met mijn situatie omgaan.

Ine (60 jaar)

De gesprekken met Yolanda hebben mij inzicht gegeven en zijn verhelderend geweest met betrekking tot mijn eigen functioneren; in wat ik zeg en doe.

De begeleiding heb ik als heel positief ervaren. Yolanda is rustig, luistert goed en stelt de juiste vragen.

Carlijn (25 jaar)

Fijn om met Yolanda in gesprek te zijn. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd, waardoor ik makkelijk mijn verhaal kon doen.

Yolanda is een rustige en oprechte coach.

Petra (52 jaar)

De manier van coaching van Yolanda heeft mij aan het denken gezet. Zij liep het pad met mij mee en daagde mij uit. Hierdoor kreeg ik steeds meer inzicht in mijn eigen handelen.

Yolanda is een rustige, warme en liefdevolle coach, met veel respect voor de ander. Zij stelt doortastende vragen.

Evelien (31 jaar)

Gesprekken met Yolanda hebben mij inzicht en bewustwording gebracht, waardoor ik instaat was om weer verder te gaan. Door de scherpe vragen die gesteld werden kwamen we tot de essentie van waar het om ging.

Yolanda is liefdevol, geeft vertrouwen en is onbevooroordeel.

bottom of page